دومین دستگاه سی تی اسکن خریداری شده جهت بیمارستان رازی با مارک فیلیپس به همراه دو دستگاه اتوآنالایزر به مقصد بیمارستانهای امام حسین(ع) مهران و امام رضا (ع) ایوان وارد استان شد
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی دومین دستگاه سی تی اسکن با مارک فیلیپس جهت بیمارستان رازی به همراه دو دستگاه اتوآنالایزر خریداری شده به مقصد بیمارستانهای امام حسین(ع) مهران و امام رضا (ع) ایوان وارد استان شد.
دکتر شهرام کارگر معاون درمان با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته جهت تهیه این دستگاهها از سوی معاونت درمان اظهار داشت: با افزایش تعداد مراجعین بیمارستان رازی و در صورت عدم کارایی دستگاه سی تی اسکن موجود بدنبال هر گونه ایراد یا نقص فنی ، بیماران مجبور به انتقال به سایر مرکز درمانی در استان بودند و این اسباب نارضایتی همشهریان عزیز را فراهم ساخته بود که جهت حل این مسئله اقدام به رایزنی با مسئولین مربوطه و خرید یک دستگاه سی تی اسکن 16 اسلایس مارک فیلیپس به ارزش 13 میلیارد تومان نمودیم.
دکتر کارگر در ادامه افزود: دستگاه های اتوآنالایزر موجود در بیمارستان های امام حسین (ع) مهران و امام رضا (ع) ایوان هر دو بالای 15 سال کارکرد داشتند و به دلیل فرسودگی و خرابی زیاد کارایی لازم را از دست داده بودند که با پیگیریهای فراوان، دو دستگاه اتوآنالایزر به ارزش 4 میلیارد تومان نیز جهت استفاده در این بیمارستان ها خریداری شد.
وی خاطرنشان کرد: صبح امروز همه این تجهیزات جهت بهره برداری و خدمت رسانی به مردم، وارد استان شده و امید است با ورود این تجهیزات ، مشکلات ذکر شده، برطرف گردد.