تشکیل کارگروه موسسه محکم در معاونت درمان
امتیاز:
دکتر طهماسبی مدیر درمان در حاشیه این نشست اظهار داشت: این موسسه در سال ۸۴ تشکیل و تاکنون خیّرین بسیاری این موسسه را همراهی کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: در دنیا هر موسسه کار خود را با یک نوع ناهنجاری آغاز کرده اما این موسسه کار خود را با ۳۰ نوع ناهنجاری شروع کرد که در دنیا بیسابقه بوده و پس از گذشت سالها در حال حاضر این موسسه ۴۰ نوع از ناهنجاریها را تحت حمایت دارد .
وی با بیان اینکه غربالگری بیماران توسط تیم تخصصی و فوق تخصصی انجام خواهد شد، تصریح کرد: پس از غربالگری بیماران در درمانگاههای بیمارستان رازی و امام خمینی(ره)، در صورت نیاز با تشکیل پرونده، تحت عمل جراحی رایگان قرار خواهند گرفت.
شایان ذکر است تیم جراحی محکم جهت درمان از پانزدهم لغایت بیست وچهارم آذرماه در بیمارستانهای امام و رازی ارائه خدمت می نمایند.