رئیس جدید بیمارستان امام حسین (ع) مهران معرفی شد
امتیاز:
طی مراسمی با حضور معاون درمان ، ،کارشناسان درمان ، مدیر روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه و برخی از اعضای طرح تحول نظام سلامت، رئیس جدید بیمارستان امام حسین (ع) مهران معرفی شد.
به گزارش خبرنگار وب دا، در ابتدای این آیین تودیع و معارفه مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام ضمن تقدیر از تلاش های دکتر امامی
و تبریک انتصاب دکتر عتقادی به عنوان سرپرست جدید بیمارستان امام حسین (ع) مهران اظهار کرد: طرح تحول نظام سلامت از طرح های عظیم و ماندگار دولت تدبیر و امید و وزارت بهداشت است که خدمتگزاری به مردم در رأس آن قرار دارد.
دکتر کرد جمشیدی ادامه داد: اجرای طرح تحول نظام سلامت مضاعف شدن خدمات در سطح دانشگاه و خصوصاً بیمارستان ها گردیده که خوشبختانه همکاران با تلاش و خدمت صادقانه توانسته اند رضایت مردم را بدست آورند.
وی ابراز داشت: رضایتمندی از خدمات قطعاً در سایه همدلی و تعامل شایسته همکاران و خدمت واقعی به مردم بدست می آید که امید است این مهم در سطح بیمارستان های دانشگاه به اوج خود برسد.
وی در پایان سخنان خود گفت: همه ما در هر سمت و جایگاهی که هستیم باید امانتدار و خادم باشیم و طوری تلاش کنیم که طبق فرمایش مقام معظم رهبری بیمار جز دغدغه بیماری، دغدغه دیگری نداشته باشد.
دکتر امامی رئیس اسبق بیمارستان امام حسین (ع) مهران نیز به عنوان دیگر سخنران این مراسم از حسن توجه مسئولان دانشگاه به ویژه معاون درمان ابراز داشت: مهمترین اولویت بیمارستان اجرای طرح تحول نظام سلامت و کسب رضایت مردم و بیماران است که خوشبختانه انگیزه و تلاش کارکنان بیمارستان در این راه قابل تقدیر است.
وی در ادامه سخنان خود از خدمات کارکنان بیمارستان تقدیر نمود و برای سرپرست جدید آن آرزوی موفقیت نمود.
دکتر عتقادی سرپرست جدید بیمارستان امام حسین (ع) مهران نیز ضمن تقدیر از حسن اعتماد مسئولان دانشگاه خصوصاً معاون درمان ابراز امیدواری نمود که با کمک و تعامل کارکنان بیمارستان بتواند خدمات شایسته ای را به مردم شهرستان مهران تقدیم نمایند.
در پایان این مراسم از خدمات دکتر امامی رئیس اسبق بیمارستان تقدیر و حکم مسئولیت سرپرستی بیمارستان به دکتر اعتقادیاعطاء شد.